• bestkit

    25% til 75% på hele butikken

  • Levering

    Gratis levering i Danmark

  • 22127645

    Ring eller sms

  • Betalingsmuligheder

    Betalingskort, mobilepay og bankoverførelse.

Gratis retur og ombytning inden for 14 dage og julegaver kan returneres og byttes frem til 10 januar 2018.

25% til 75% på hele butikken
02
DEC
2017

25% til 75% på hele butikken

Vi har 25% på hele butikken også alt det nye som lige er kommet. Der er fri fragt og returnering. Varerne kan byttes frem til 10 januar.
Tina Hedegaard 634 0
Læs mere
Super tilbud 40% på silke skjorter
26
NOV
2017

Super tilbud 40% på silke skjorter

Denne uges super tilbud  40% Er disse 2 silke skjorter fra PBO Philosophy blues original  Begge skjorter er lavet i en lækker silke med en smule stræk i  Se...
Tina Hedegaard 412 0
Læs mere
25% til 75%  på hele butikken
22
NOV
2017

25% til 75% på hele butikken

25% til 75% på alle varer i hele butikken. Så nu har du chancen for at få 25% på alt det nye fra PBO Philosophy Blues Original, Piszak, Rosemunde og RUE de FEMME....
Tina Hedegaard 294 0
Læs mere
Vi har trukket lod og fundet en vinder af en valgfri gave.
19
NOV
2017

Vi har trukket lod og fundet en vinder af en...

Vi har trukket lod om en vinder til en valgfri gave. Vinderen af  denne konkurrence blev Michala Hamer, Den valgfrie gave blev denne smukke kjole fra RUE de FEMME....
Tina Hedegaard 293 0
Læs mere
Denne uges super tilbud
08
NOV
2017

Denne uges super tilbud

Denne uges super tilbud er denne skønne jakke fra Rue de femme som er nedsat til 699,- Se den her Cocoon jakke
Tina Hedegaard 110 0
Læs mere
Nye indlæg
29
OCT
2017

Nye indlæg

Ugens super tilbud i denne uge Er denne skønne plisseret nederdel i PU , så den får et flot skind look. Prisen er nedsat til 399,- Se nederdelen i vores online...
Tina Hedegaard 216 0
Læs mere
Vi har trukket  lod om 2 vindere
14
OCT
2017

Vi har trukket lod om 2 vindere

Vi har fundet 2 vindere til Pieszak jeans til 999,- . Vi er i gave humør og har trukket lod om 2 vindere, vi har trukket en blandt alle dem som har deltaget i...
Tina Hedegaard 686 0
Læs mere

Fremhævede varer

Nyheder